مجله تفریحی نمکستان :

مواد لازم: ژله آلوورا…..یک بسته آب جوش…..یک لیوان آب سرد……یک لیوان ژله موز…….یک بسته آب جوش….یک لیوان شیر……….یک لیوان موز………..به تعداد لازم گردو………به مقدار لازم

طرز تهیه:
ته قالب مورد نظر را موز و گردو بچینید.سپس چند قاشق ژله آلوورای به دمای محیط رسیده را روی موزها و گردوها ریخته و میگذاریم داخل یخچال تا بسته شود.اگر همه مواد ژله را بریزید، موزها و گردوها بالا می آیند. پس از تثبیت جای موز و گردو در ته ظرف، بقیه ژله آلوورا را ریخته و مجددا داخل یخچال قرار میدهیم. سپس یک بسته ژله موز را با یه لیوان آب جوش و یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده مخلوط کرده و روی ژله قبلی می ریزیم. نکته: دقت کنید که پودر ژله موز را با هم زدن زیاد کاملا در داخل آب جوش حل کنید طوری که مایع بدست آمده داغ نباشد و رو به سردی برود. حتما حتما شیر دمای محیط داشته باشد. پس از اضافه کردن شیر سرد خواهید دید که مایعتون حالت بریده شده . ولی باز هم مهم نیس و میتونید آن را از یک صافی رد کرده و به یه مایع یک دست دست یابید.فقط یه کم زحمتتون زیاد شده وگرنه انفاق غیر قابل جبرانی نیوفتاده.

—–
طرز تهیه ی,تهیه ی دسر,ی دسر خوشمزه+دسر,دسر خوشمزه+دسر ,طرز دسر خوشمزه+دسر,طرز ی,خوشمزه+دسر طرز تهیه,تهیه خوشمزه+دسر ی,دسر طرز تهیه,ی طرز,طرز تهیه ی دسر خوشمزه+دسر
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه