مطالب تفریحی، سلامت،معما، بیوگرافی و تصاویر هنرمندان

مطالب تفریحی، سلامت،معما، بیوگرافی و تصاویر هنرمندان,مطالب طنز,سرگرمی,پزشکی,سبک زندگی

www.bookboon.com

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز طرز مجله تفریحی – طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر تند و تیز

خرید و دانلود

مجله تفریحی نمکستان :

طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر تند و تیز

امروز در سایت کافه سون.نت ببینید”طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر تند و تیز” papper مواد لازم: ۱ فنجان برنج سفید نپخته ۲ فنجان آب مواد لازم برای تهیه سس: ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ فنجان سس مارینا ۱ فنجان عصاره گوشت ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل دلمه قرمز خرد شده مواد لازم برای داخل فلفل: ۵۰۰ گرم گوشت بدون چربی ۱۰۰ گرم سس تند ایتالیایی ۲۸۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده یک چهارم فنجان جعفری خرد شده ۴ حبه سیر له شده ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه چند عدد فلفل هندی ۴ عدد فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید) ۱ فنجان پنیر پارمیسان   طرز تهیه: فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید. پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید. یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید. مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید. گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید. فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید. بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود. ترجمه: حمیده انیسی بصیر منبع:http://novinzi.com  

—–

طرز تهیه فلفل,تهیه فلفل دلمه,فلفل دلمه شکم,دلمه شکم ,طرز دلمه شکم,طرز فلفل,شکم طرز تهیه,تهیه شکم فلفل,دلمه طرز تهیه,فلفل طرز,طرز تهیه فلفل دلمه شکم


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

خرید کتاب از گوگل

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

رفتن به نوار ابزار