مجله تفریحی نمکستان :
طرز تهیه پوآچای پنیر+یک غذای شیک ومتفاوت+یک میان وعده ی مناسب دونفره
اگر میخواهید سر میز غذایتان یک غذای شیک و متفاوت داشته باشید و سفرهتان ر زیباتر کنید، پوآچا یک پیشنهاد بسیار مناسب است. این غذا را میتوانید وقت هایی که مهمان دارید، در کنارغذاهای اصلیتان سرو کنید
پوآچاى پنير اگر میخواهید سر میز غذایتان یک غذای شیک و متفاوت داشته باشید و سفرهتان را زیباتر کنید، پوآچا یک پیشنهاد بسیار مناسب است. این غذا را میتوانید وقت هایی که مهمان دارید، در کنارغذاهای اصلیتان سرو کنید. مواد لازم براي خمیر 150 گرم مارگارين 2 /1 پیمانه کوچک روغن مايع 1 پیمانه ماست 1 ق م آبلیمو 2 پیمانه آرد سفيد 2 ق م بیکینگپودر 1 ق چ نمك

مواد داخل پوآچا 400 گرم پنیر سفید 400 گرم پنير پيتزا به میزان دلخواه شوید تازه یا خشک 1 عدد زرده تخممرغ 1 ق س سیاه دانه طرز تهیه: 1. برای تهیه خمیر پوآچا، روغن، ماست و آبلیمو را در یک کاسه باهم مخلوط کنید. در کاسه دیگر آرد، بیکینگپودر و نمک را باهم الک کنید، سپس آن را به مخلوط ماست اضافه کنید و بهآرامی هم بزنید تا خمیری نرم آماده شود. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و 20 دقیقه به آن استراحت دهید. 2. در یک کاسه مناسب پنیرها و شوید را بریزید و باهم مخلوط کنید. از خمیر بهاندازه گردو بردارید و آن را با وردنه باز کنید، طوری که نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم شود. مقداری از مخلوط پنیر را روی خمیر بگذارید. گوشههای خمیر را رویهم قرار داده ، با چنگال آنها را خوب به هم فشار دهید. هر تعداد که میشود به همین شکل پوآچا ها را آماده کنید. 3. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. با برس زرده تخممرغ را روی خمیرها بمالیدو سیاهدانه را هم روی آنها بپاشید. خمیرها را داخل سینی فر بچینید و سینی را در طبقه پایین فر به مدت 25 دقیقه قرار دهید تا پوآچاهای آماده شود. فوت و فن برای قالب زدن خمیر از قالب پیراشکی استفاده کنید. یه جور دیگه برای تهیه پوآچا از هر نوع خمیری که تمایل دارید می توانید استفاده کنید.
—–
طرز تهیه پوآچای,تهیه پوآچای پنیر+یک,پوآچای پنیر+یک غذای,پنیر+یک غذای ,طرز پنیر+یک غذای,طرز پوآچای,غذای طرز تهیه,تهیه غذای پوآچای,پنیر+یک طرز تهیه,پوآچای طرز,طرز تهیه پوآچای پنیر+یک غذای
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه