مجله تفریحی نمکستان :
طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر تند و تیز
امروز در سایت کافه سون.نت ببینید”طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر تند و تیز”
مواد لازم: ۱ فنجان برنج سفید نپخته ۲ فنجان آب مواد لازم برای تهیه سس: ۱ عدد پیاز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ فنجان سس مارینا ۱ فنجان عصاره گوشت ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک یک چهارم قاشق چایخوری فلفل دلمه قرمز خرد شده مواد لازم برای داخل فلفل: ۵۰۰ گرم گوشت بدون چربی ۱۰۰ گرم سس تند ایتالیایی ۲۸۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده یک چهارم فنجان جعفری خرد شده ۴ حبه سیر له شده ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه چند عدد فلفل هندی ۴ عدد فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید) ۱ فنجان پنیر پارمیسان طرز تهیه: فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید. پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید. یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید. مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید. گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید. فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید. بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود. ترجمه: حمیده انیسی بصیر منبع:http://novinzi.com
—–
طرز تهیه فلفل,تهیه فلفل دلمه,فلفل دلمه شکم,دلمه شکم ,طرز دلمه شکم,طرز فلفل,شکم طرز تهیه,تهیه شکم فلفل,دلمه طرز تهیه,فلفل طرز,طرز تهیه فلفل دلمه شکم
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه