مجله تفریحی نمکستان :
طرز تهیه سوپ مناسب سرماخوردگی برای پاییز و زمستان
امروز در سایت کافه سون.نت ببینید “طرز تهیه سوپ مناسب سرماخوردگی برای پاییز و زمستان” بهترین درمان برای سرماخوردگی
آموزش طبخ سوپ جو امروز در سایت کافه سون.نت
سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و سنتی ترین سوپهای ایرانی است. این سوپ یکی از متداولترین و ساده ترین نوع سوپ جو است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ خوشمزه را به شما آموزش دهیم. آشپزی – انواع سوپ – طرز تهیه سوپ جو
سوپ جو,سوپ جو با شیر,سوپ جو با شیر و قارچ,سوپ جو با مرغ,سوپ جو و قارچ,طرز تهیه سوپ جو,سوپ جو با خامه,سوپ جو با شیر و خامه,سوپ جو بدون شیر,طرز پخت سوپ جو,سوپ,انواع سوپ,آموزش پخت سوپ,آموزش درست کردن سوپ طرز تهیه سوپ جو مواد لازم بلغور جو 1 بسته هویج رنده شده نیم کیلو شیر 1 الی 2 لیتر اب مرغ یا اب گوشت به میزان کافی خامه پاکتی 1 بسته نمک و فلفل قرمز به میزان کافی طرز تهیه: ابتدا بلغور جو را به مدت 2 ساعت میخیسانیم سپس با اب و هویج رنده شده ان را میجوشانیم دوباره آب مرغ را به ان اضافه مینماییم سپس میگذاریم تا جابیفتد دوباره شیر داغ شده به ان اضافه مینماییم توجه داشته باشید اگر شیر سرد باشد در غذا بریده بریده میشود وقتی غذا جا افتاد قبل از صرف کردن خامه به ان می افزاییم برای تزیین کمی جعفری روی ان میریزیم . امیدواریم با تهیه این سوپ لذیذ و خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
سوپ جو
—–
طرز تهیه سوپ,تهیه سوپ مناسب,سوپ مناسب سرماخوردگی,مناسب سرماخوردگی ,طرز مناسب سرماخوردگی,طرز سوپ,سرماخوردگی طرز تهیه,تهیه سرماخوردگی سوپ,مناسب طرز تهیه,سوپ طرز,طرز تهیه سوپ مناسب سرماخوردگی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه