مجله تفریحی نمکستان :
دراین بخش از سایت کافه سون سمانه جون دستور موس مخملی رو براتون اماده کرده امیدوارم که ازش بهره کافی رو برده باشین وبا اماده کردن این موس مخملی خوشمزه واسان درمیهمانی ها وایام عید در کنار خانواده لذت کافی رو برده باشین

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,
کافه سون :طرز تهیه موس مخملی
شیرینی :طرز تهیه انواع کرم برای شیرینی
| کافه سون :زرده تخم مرغ 3 عدد |
| پودر ژلاتین 4 ق مربا خوری سر پر |
| شکر 100 تا 150 گرم |
| پودر نشاسته ذرت 2 ق غ |
| کیک شکلاتی پودر شده 1 لیوان |
| شیر 1 لیوان |
| خامه فرم گرفته 350 گرم |
| پودر کاکائو 1 ق غ |
| پودر نسکافه فوری 1 ق غ |
برای آماده کردن ژلاتین این پودر رو روی کمی شیر یا آب سرد بپاشید و پنج دقیقه به حال خودش بنا به گزارش کافه سون : رهاش کنید بعد بذاریدش روی بخار کتری تا حل بشه زرده و شکر و وانیل رو خوب بزنید تا پف کنه و رنگش روشن بشه نشاسته و شیر رو بهش اضافه و بزنید تا یکدست بشه و داخل یک قابلمه ریخته و روی شعله ی ملایم میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ و مثل فرنی بشه و از روی حرارت بردارید تا داغه پودر کاکائو و نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید کیک رو پودر کنید و خامه رو هم فرم بدید (من از خامه قنادی پاستوریزه ی کاله استفاده کردم)شما از هر نوع خامه ای میتونید استفاده کنید میتونید خامه صبحانه رو فرم بدید یا پودر خامه فرم بدید یا خامه فرم گرفته از قنادی بخرید برای مبحث فرم دادن خامه ( خامه فرم گرفته رو در سایت جستجو کنید) پودر کیک رو به کرم اضافه و مخلوط کنید سپس خامه و بعد ژلاتین رو به آرامی اضافه و آرام با بقیه مواد مخلوط کنید مواد رو در قالبی که چرب کردین و 20 دقیقه در فریزر گذاشتین بریزین و برای 6 تا 8 ساعت داخل یخچال یا 2 الی 4 ساعت داخل فریزر بذارید این دسر خیلی راحت از قالب خارج میشه و طعم و بافت بسیار خوبی داره
—–
اموزش کرم شیرینی+طرز,کرم شیرینی+طرز تهیه,شیرینی+طرز تهیه ی,تهیه ی ,اموزش تهیه ی,اموزش شیرینی+طرز,ی اموزش کرم,کرم ی شیرینی+طرز,تهیه اموزش کرم,شیرینی+طرز اموزش,اموزش کرم شیرینی+طرز تهیه ی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه