مجله تفریحی نمکستان :
آموزش تصویری طرز تهیه مخلوط توت بستنی
امروز در سایت کافه سون.نت ببینید”آموزش تصویری طرز تهیه مخلوط توت بستنی”
آموزش تصویری طرز تهیه مخلوط توت بستنی
شیر تغلیظ شده ماده جادویی این دسر است که یک بستنی نرم و یکنواخت را می سازد و نیازی نیست آن را در دستگاه بستی ساز بریزیم اما طعم آن به واقع بی نظیر است. مخلوط وانیل نیز می تواند همراه با ورقه های شکلات، موم عسل، کشمش… یا هر چه که دوست داشته باشید عالی بشود. آنها را در مرحله ی ۱۰ به آن افزوده و بگذارید فریز شود. *** *** *** مواد لازم: خامه ی غلیظ ۶۰۰ میلی لیتر . عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری شیر غلیظ شده ۲۰۰ میلی لیتر . آرد ساده الک شده ۱۰۰ گرم نمک دانه ریز نوک انگشت . کره بدون نمک و بسیار سرد ۵۰ گرم مخلوطی از توتهای تابستانی ۳۰۰ گرم ( تازه یا یخ زده ) شکر دانه ریز ۴ قاشق سوپخوری طرز تهیه : خامه را در کاسه ی بزرگی ریخته و وانیل را به آن اضافه کنید. با استفاده از همزن برقی آنها را مخلوط کنید تا خامه غلیظ شود. شیر غلیظ شده را به خامه بیفزایید سپس توسط کفگیر یا قاشق فلزی بزرگی آنها را هم بزنید تا مخلوط شوند. سعی کنید تا جایی که می توانید هوا در بین خامه باقی بماند. مخلوط را درون یک ظرف بزرگ مقاوم به سرما بریزید ( من از یک ظرف فر ۱۸ در ۲۵ سانتی استفاده کردم) روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و آن را ۳ ساعت در فریزر قرار دهید یا تا زمانی که سفت شود اما در حدی که قاشق در آن فرو برود. مخلوطِ روی آن و میوه ها را طی این زمان آماده کنید. فر را تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد و نمک را در کاسه ی بزرگی ریخته و کره را به شکل قطعه قطعه شده به آن بیفزایید. کره را با آرد ورز دهید. آن را با دو دست ورز دهید تا قالب های کره به خورد آرد برود. اگر مخلوط در حال گرم شدن بود یا کره چسبنده شد، آن را ۵ دقیقه در یخچال قرار داده و سپس ادامه دهید. ۲ قاشق سوپخوری شکر به آن اضافه کنید. مخلوط را در یک ظرف فر پهن کنید. بگذارید ۲۵ دقیقه بپزد تا طلایی و ترد شود. اگر همه جای مخلوط یکدست قهوه ای نشده بود با قاشقی آن را هم بزنید و دوباره به فر برگردانید. سپس بگذارید تا خنک شود. میوه ها را به اضافه ی ۲ قاشق سوپخوری از شکر باقی مانده در قابلمه ای بریزید. به آرامی میوه ها را حرارت دهید تا نرم و سس مانند شوند سپس بگذارید کاملا خنک شود. وقتی که پایه ی بستنی تقریبا یخ زد، میوه ها و عصاره هایشان را داخل آن بریزید. مخلوط را روی آن ریخته و با کیسه ی فریزر بپوشانید سپس آن را ۴ ساعت دیگر در فریزر قرار دهید و بهتر است که یک شب کامل بماند. این بستنی حتی تا یک ماه نیز در فریزر می ماند. بستنی را ۱۵ دقیقه قبل از سرو از فریزر در آورید تا هنگام خوردن نرم باشد و قاشق در آن فرو رود. *** *** *** منبع : ایران کوک
چگونه بستنی درست کنیم طرز تهیه بستنس خانگی طرز تهیه بستنی طرز تهیه مخلوط توت بستنی مخلوط توت بستنی مواد لازم برای بستنی مواد لازم برای مخلوط توت بستنی مواد لازم مخلوط توت بستنی
—–
آموزش تصویری طرز,تصویری طرز تهیه,طرز تهیه مخلوط,تهیه مخلوط ,آموزش تهیه مخلوط,آموزش طرز,مخلوط آموزش تصویری,تصویری مخلوط طرز,تهیه آموزش تصویری,طرز آموزش,آموزش تصویری طرز تهیه مخلوط
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...


بدون دیدگاه