مجله تفریحی نمکستان :
آموزش طرز تهیه پیراشکی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه پیراشکی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید
مواد لازم برای خمیر پیراشکی :
ماست : 1 استکان جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری نمک : نصف قاشق چایخوری تخم مرغ : 1 عدد آرد : 2/5 استکان روغن : برای سرخ کردن
مواد لازم برای مایه وسط پیراشکی :
گوشت چرخ کرده : 250 گرم رب گوجه : 2 قاشق غذا خوری تخم مرغ پخته : 1 عدد نمک : به میزان لازم پیاز : 1 عدد فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری زرد چوبه : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه پیراشکی :
جوش شیرین را در ماست حل کنید .نمک و آرد و تخم مرغ را به آن بیفزایید و خوب ورز بدهید . خمیر نباید به دست بچسبد . اگر چسبید ، آرد به آن بیفزایید . در کیسه نایلون یک ساعت بگذارید تا ور بیاید . در این فاصله مایه را آماده کنید . پیاز را رنده و با گوشت سرخ کنید . زردچوبه و رب را با آن تفت بدهید. نمک وفلفل را به آن بیفزایید . با یک استکان آب بگذارید بجوشد ومواد خوب به خورد هم بروند ، سپس تخم مرغ رنده شده ودر صورت تمایل یک قاشق جعفری خرد شده را به آن بیفزایید . خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید با وردنه پهن کنید وبا لیوان قالب بزنید . از مایه وسط آن بگذارید و اطراف خمیر را به هم بیاورید و در روغن فراوان و داغ با حرارت ملایم سرخ کنید .
آموزش طرز تهیه پیراشکی
—–
آموزش طرز تهیه,طرز تهیه پیراشکی,تهیه پیراشکی ,پیراشکی ,آموزش پیراشکی ,آموزش تهیه, آموزش طرز,طرز تهیه,پیراشکی آموزش طرز,تهیه آموزش,آموزش طرز تهیه پیراشکی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه