مجله تفریحی نمکستان :
- ۴ عدد پرتقال ریز
- ۲ عدد نارنگی
- ۲ عدد پیاز
- یک قاشق سوپخوری زیره
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- یک قاشق سوپخوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
- ۶ قاشق سوپخوری روغن زیتون
- مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
- یک قاشق سوپخوری آب لیموترش
- یک قاشق سوپخوری آب پرتقال
طرز تهیه: 1- پوست پرتقالها و نارنگیها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانهدار از مقطع با قطر نیم سانتیمتری حلقهحلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقهحلقه خرد کنید. 2- ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برشهای پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقههای پیاز را روی آنها بریزید. پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خردشده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا میافتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد. 3- پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتونسیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوشجان کنید.
—–
اموزش درست کردن,درست کردن سالاد,کردن سالاد پرتقال,سالاد پرتقال ,اموزش سالاد پرتقال,اموزش کردن,پرتقال اموزش درست,درست پرتقال کردن,سالاد اموزش درست,کردن اموزش,اموزش درست کردن سالاد پرتقال
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...
بدون دیدگاه