مجله تفریحی نمکستان :
مواد لازم:
شیر (کم چرب)………………………………. ۲ پیمانه تخم مرغ (زرده)……………………………… ۳ عدد شکر………………………………………….. ۱/۳ پیمانه نشاسته ذرت…………………………………. ۳ قاشق غذا خوری موز رسیده نازک ورقه شده………………….. ۴ عدد بیسکویت خرد شده برای سرو کردن………… به مقدار لازم خامه زده شده زده شده برای سرو کردن……. به مقدار لازم نمک……………………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- در یک قابلمه بزرگی تا ارتفاع 5 سانتیمتر آب بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. یک پیرکس که طولی به اندازه قابلمهتان داشته باشد انتخاب کنید سپس در آن شیر، زرده تخممرغ، شکر، نشاسته ذرت و کمی نمک را با هم زن مخلوط کنید تا یک دست شود. ۲- پیرکس را روی قابلمه آب جوش قرار داده و مواد را هم بزنید تا قوام بیاید، پس از 10 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید. ۳- موزها را بین 6 کاسه 10 سانتیمتری تقسیم کنید ( یا از یک ظرف 1.5 لیتری استفاده کنید). مخلوط پودینگ داغ را روی موزها بریزید. روی آن را صاف کرده و موزها را غوطه ور کنید. روی آن را با نایلون یا سلفون پوشانده و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد، 1 ساعت یا یک شب. در صورت تمایل آن را با بیسکویت خرد شده و خامه زده شده تزئین کنید. شیرین کام باشید طرز تهیه ی دسر موزی با گردو وخامه ی فرم گرفته شده
—–
طرز تهیه ی,تهیه ی دسر,ی دسر موزی,دسر موزی ,طرز دسر موزی,طرز ی,موزی طرز تهیه,تهیه موزی ی,دسر طرز تهیه,ی طرز,طرز تهیه ی دسر موزی
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...



بدون دیدگاه