مطالب تفریحی، سلامت،معما، بیوگرافی و تصاویر هنرمندان

مطالب تفریحی، سلامت،معما، بیوگرافی و تصاویر هنرمندان,مطالب طنز,سرگرمی,پزشکی,سبک زندگی

www.bookboon.com

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز طرز مجله تفریحی – طرز تهیه ی چند نوع پودینگ+پودینگ موز و پودینگ شکلاتی+عکس

خرید و دانلود

مجله تفریحی نمکستان :

در این بخش از سایت کافه سون طرز تهیه انواع پودینگ را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت و یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند.

طرز تهیه ی چند نوع پودینگ+پودینگ موز و پودینگ شکلاتی+عکس

در ادامه دستور تهیه دو نوع پودینگ را آماده کرده ایم.

طرز تهیه پودینگ شکلاتی:

پودینگ قهوه طرز تهیه انواع پودینگ,طرز تهیه انواع پودینگ ها,طرز تهیه انواع پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ,طرز تهیه انواع پودینگ میوه,طرز تهیه انواع پودینگ میوه ای,طرز تهیه ی انواع پودینگ,پودینگ,روش تهیه انواع پودینگ,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات طرز تهیه پودینگ

مواد لازم : شکر = نصف پیمانه نشاسته ذرت =یک چهارم پیمانه پودر کاکائو= 3 قاشق غذاخوری شیر=2 و سه چهارم پیمانه وانیل =مقداری کره =2 قاشق غذاخوری نمک=یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه : شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک رو مخلوط کرده و شیر رو کم کم اضافه کرده و رو حرارت ملایم قرار میدیم و به مدت 20 دقیقه مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه … البته غلظتش بستگی به خودتون داره ، فقط در نظر بگیرین که بعد از خنک شدن غلیظ تر میشه ….. بعد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل رو بهش اضافه میکنیم … وقتی خنک شد تو ظرف کشیده و سرو میکنیم ….

طرز تهیه پودینگ موز و گردو:

طرز تهیه انواع پودینگ

مواد لازم:

نشاسته ذرت : 1 پیمانه

شیر  : 7 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

گلاب  : 1 دوم پیمانه

موز کاملا رسیده رنده شده : 2 عدد

وانیل : 1 دوم قاشق چایخوری

گردوی خرد شده :1 دوم پیمانه

طرز تهیه:

شاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم

روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا 15 دقیقه)

زمانی که آرد پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از بین نره)

حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده 

بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم.

امیدواریم که با تهیه این پودینگ خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

—–

طرز تهیه ی,تهیه ی چند,ی چند نوع,چند نوع ,طرز چند نوع,طرز ی,نوع طرز تهیه,تهیه نوع ی,چند طرز تهیه,ی طرز,طرز تهیه ی چند نوع


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

خرید کتاب از گوگل

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

رفتن به نوار ابزار