مجله تفریحی نمکستان :

چیپس سیب زمینی با دو نوع سس از مجموعه دستور غذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. هر دو نوع این سس ها، چیپس خانگی شما را خوشمزه می کنند. حتی این سس با سیب زمینی تنوری هم عالی می شوند.
آموزش پخت سیب زمینی تنوری+سس سیب زمینی تنوری+نکات لازم مواد لازم برای تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری :
| سیب زمینی | ۴ عدد بزرگ |
| روغن | به میزان لازم |
| سیر | ۱ حبه |
| برگ جعفری | تازه قدری |
| پنیر پارمزان | ۸ گرم |
| روغن زیتون | به میزان لازم |
طرز تهیه سس سیب زمینی تنوری و سوخاری : خلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای 8 تا 10 دقیقه نیم پز کنید. آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوند. سرخ کن را باحرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید، یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید. برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده، تکه ای نان در آن بیاندازید، نان در 10 ثانیه طلایی می شود. سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر روی آن ها نمک بپاشید. برای تهیه ی سس اول، سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید. برای تهیه سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید. آن ها را داغ سرو کنید. نکاتی برای تهیه سس سیب زمینی سوخاری: به حدود ۳۰۰ گرم سیب زمینی نیاز دارید. آن ها را پوست بگیرید و به خلال هایی با پهنای ۱ سانتی متر برش دهید. سیر و برگ های جعفری را ریز خرد کنید. پنیر پارمزان را رنده کنید.
—–
آموزش پخت سیب,پخت سیب زمینی,سیب زمینی تنوری+سس,زمینی تنوری+سس ,آموزش زمینی تنوری+سس,آموزش سیب,تنوری+سس آموزش پخت,پخت تنوری+سس سیب,زمینی آموزش پخت,سیب آموزش,آموزش پخت سیب زمینی تنوری+سس
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه