مجله تفریحی نمکستان :
ژله میوه ای دو رنگ آموزش درست کردن ژله ی دورنگ+ژله ی میوه ای خوشمزه+عکس پودر ژله 2 بسته . پودر ژلاتین ۲ قاشق چایخوری . شکر 2 قاشق چایخوری آب جوش 2 لیوان . آب سرد 1 لیوان . شیر یا بستنی 1 لیوان . برش های میوه به مقدار لازم
طرز تهیه : قالب ژله را به مدت 15 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا سرد شود ؛ برای تهیه این دسر به دو نوع ژله نیاز دارید و هر ژله را باید جداگانه اماده کنید. 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین و 1 قاشق چایخوری شکر را بهمراه یک بسته پودر ژله درون یک لیوان اب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا مایع شفاف شود سپس یک لیوان اب سرد به ان اضافه نمائید. میوه ها را خرد کنید و کف قالب قرار دهید سپس ژله ای که اماده کرده اید روی میوه ها بریزید سپس ژله به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
بسته دوم پودر ژله را باز کنید و داخل کاسه با 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین ، 1 قاشق چایخوری شکر و یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان شیر سرد یا بستنی نرم شده ( بستنی را هم بزنید تا نرم شود ) به ژله اضافه کنید. پس از اینکه ژله خودش را گرفت از فریزر خارج کنید و ژله دوم را روی ان بریزید ؛ ظرف را 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا ژله دوم نیز بسته شده و اماده سرو شود ؛ برای سرو ابتدا قالب ژله را برای چند ثانیه درون ظرف اب جوش فرو ببرید و بلافاصله درون بشقاب سرو برگردانید. نکته ها : پودر ژلاتین برای این مورد استفاده قرار میگیرد که وجود میوه درون ژله مانع از بستن شدن ژله نشود و همچنین ژله سریع تر اماده و بسته شود. قبل از ریختن لایه دوم باید از استحکام ژله زیرین مطمئن شوید تا ژله ها باهم ترکیب نشوند ، برای داشتن ژله بدون رنگ از پودر ژله آلوورا استفاده کنید. - برای: 10
- وعده: دسر
- دسته بندی دستور آشپزی : دسر
- مواد لازم : بستنی, ژله, شیر, میوه
—–
آموزش درست کردن,درست کردن ژله,کردن ژله ی,ژله ی ,آموزش ژله ی,آموزش کردن,ی آموزش درست,درست ی کردن,ژله آموزش درست,کردن آموزش,آموزش درست کردن ژله ی
دانلود فایل ها
نمایش لینک های دانلود غیر مستقیم
زمان انتظار: 114 ثانیه .
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه