مجله تفریحی نمکستان :
مزایا ومضرات کاکائو+ارزش غذایی کاکائو
کاکائو صبحانه از چه موادی تشکیل شده است آیا از ارزش غذایی آن اطلاع دارید و میدانید چه تاثیراتی روی سلامتی تان میگذارد پژوهشگران تغذیه ای در مورد این ماده غذایی به یافته های جدید دست یافته اند
مراقب شکلاتهایی که روی نان میمالید و میخورید، باشید. یک گروه حمایت از حقوق مصرف کنندهها در آلمان میگوید، از 21 محصولی که در این کشور فروخته میشود و آنها آزمایش کردهاند، 16 تا آغشته به سموم سرطانزا بودهاند. این میتواند برای آلمانیها خبر شوکه کنندهای باشد چون از هر 5 نفر، یکی از این شکلاتهای صبحانه، چند بار در هفته استفاده میکند. البته میزان خطر در این محصولات مختلف است اما 6 محصول با در نظر گرفتن قوانین چند سال پیش، حتی اجازه توزیع در بازار را نمییافتند ولی اتحادیه اروپا در سال 2010 قانون را برای تولیدکنندهها سادهتر کرده است. گفته میشود نوتلا که ساخت ایتالیا است به همراه مارکهای رئال، کافلند، آلدی و بیونلا عاری از این مواد هستند. مارک نوکیولاتا هم بدترین برند شناخته شد.
—–
مزایا ومضرات کاکائو+ارزش,ومضرات کاکائو+ارزش غذایی,کاکائو+ارزش غذایی کاکائو,غذایی کاکائو ,مزایا غذایی کاکائو,مزایا کاکائو+ارزش,کاکائو مزایا ومضرات,ومضرات کاکائو کاکائو+ارزش,غذایی مزایا ومضرات,کاکائو+ارزش مزایا,مزایا ومضرات کاکائو+ارزش غذایی کاکائو
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...
بدون دیدگاه