مجله تفریحی نمکستان :
کلم قمری منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب استحکام بدن وساخت غضروف و استخوان میشود. برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.
سون*: کلم قمری منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب استحکام بدن وساخت غضروف و استخوان میشود. برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.

مواد لازم
- 500 گرم گوشت گوسفند استخوان دار
- 150 گرم نخود خام
- یک بوته سیر
- یک عدد پیاز
- یک ق غ زعفران آب کرده
- نمک به میزان لازم
- آب نارنج یا لیمو عمانی در صورت تمایل
- کلم قمری 2 عدد متوسط
طرز تهیه: 1. گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و با پیاز، کمی روی حرارت ملایم تفت دهید. 2. سیر و نخود را به همراه 6 تا 8 لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب بپزد تا گوشت کاملا نرم شود. 3. در انتها با زعفران دم کرده و نمک غذا را مزهدار کنید. در صورت تمایل از لیمو عمانی یا آب نارنج میتوانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.
—–
فواید ابگوشت قنبید+استحکام,ابگوشت قنبید+استحکام بدن,قنبید+استحکام بدن و,بدن و ,فواید بدن و,فواید قنبید+استحکام,و فواید ابگوشت,ابگوشت و قنبید+استحکام,بدن فواید ابگوشت,قنبید+استحکام فواید,فواید ابگوشت قنبید+استحکام بدن و
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...

بدون دیدگاه