مطالب تفریحی، سلامت،معما، بیوگرافی و تصاویر هنرمندان

مطالب تفریحی، سلامت،معما، بیوگرافی و تصاویر هنرمندان,مطالب طنز,سرگرمی,پزشکی,سبک زندگی

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز کیک مجله تفریحی – کیک یزدی کاکائویی برای عید نوروز 95

مجله تفریحی نمکستان :

کیک یزدی کاکائویی برای عید نوروز 95

امروز در سایت کافه سون.نت ببینید”کیک یزدی کاکائویی برای عید نوروز 95″ yazdi cake_cafeseven.net

مواد لازم برای تهیه کیک یزدی کاکائویی

آرد 1 و 1/2 لیوان شکر 2/3 لیوان روغن مایع 2/3 لیوان ماست 1/2 لیوان گلاب 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 عدد بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر هل (برای این مقدار مواد تطبق تجربه من نصف قاشق چایخوری سر خالی) مقداری پودر کاکائو (بستگی به سلیقه خودتون نسبت به تیره گی یا روشنی کیک داره) مقداری طرز تهیه : ابتدا آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و پودر هل رو با هم مخلوط میکنیم و بعد 2-3 مرتبه الک میکنیم تا مخلوطمون سبک تر بشه بنا به گزارش آکاایران : تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای میشکنیم و 2-3 دقیقه با همزن میزنیم و بعد شکر رو اضافه و خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل بشه و مایه کیک یکدست بشه ماست و روغن مایع و گلاب رو هم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه سپس مخلوط (آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و پودر هل) رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم تا مایه کیک یکدستی بدست بیاد دقت کنید که حتما جهت همزدنتون به یک طرف باشه گلاب بیشتر از این مقدار نریزید چون باعث سفت شدن میشه از مخلوط (آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و پودر هل) تقریبا یک استکان کوچک رو در آخر اضافه بیارید چون باعث سفت شدن مایه کیک میشه . من چون نمیتونستم مقدار مواد رو دقیقا کم کنم این از تجربه چند باره من بدست اومده که بهتره رعایت کنین داخل قالب کیک یزدی یا مافین رو با کپسول های کاغذی پر کنین و داخل هر کپسول رو تقریبا تا لبه از مایه کیک بریزین (اگه بجای بکینگ پودر از جوش شیرین استفاده میکنین داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزین) و قالب رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کردین و گرم شده 10 �” 15 دقیقه قرار بدین تا روی کیک ها طلایی بشه. اگه هم از آون توستر یا ماکروفر استفاده میکنید از دمای 240 درجه استفاده کنین کلا بعد از اینکه از پنجره فر یا آونتون دیدین که کیکاتون پف کردن و کمی طلائی شدن یه لحظه سینی کیک رو بیرون بکشید و با یه خلال دندون کیک امتحان کنین اگه بعد فرو کردن خلال دندون به داخل کیک مواد بهش نچسبید کیکتون آمادس وگرنه چند دقیقه دیگه باید بمونه امیدوارم که توضیحاتم کامل و مفید بوده باشه با تشکر از مدیریت سایت خوب سوران دوستدار همه شما بهزاد سلیمانی

—–

کیک یزدی کاکائویی,یزدی کاکائویی برای,کاکائویی برای عید,برای عید ,کیک برای عید,کیک کاکائویی,عید کیک یزدی,یزدی عید کاکائویی,برای کیک یزدی,کاکائویی کیک,کیک یزدی کاکائویی برای عید


دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

بدون دیدگاه

دیدگاه شما

نظر شما:

کتاب زبان اصلی J.R.R

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

کتاب زبان اصلی

کتاب خارجی

رفتن به نوار ابزار