مجله تفریحی نمکستان :
اموزش درست کردن بامیه وزولبیا برای ماه مبارک رمضان درمنزل+عکس
تخم مرغها را با فاصله یکی یکی به خمیر اضافه کنید و کمی هم جوش شیرین بیفزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید سپس آنرا داخل…
تخم مرغها را با فاصله یکی یکی به خمیر اضافه کنید و کمی هم جوش شیرین بیفزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید سپس آنرا داخل… مواد لازم جهت تهیه خمیر: تخم مرغ : 2 عدد آرد سفید : 8 قاشق غذا خوری روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذاخوری آب : 1 لیوان جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری شربت : 1 قاشق غذاخوری روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم ابتدا طرز تهیه شربت : دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود. طرز تهیه خمیر بامیه : آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود. تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود . خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود.
—–
اموزش درست کردن,درست کردن زولبیا,کردن زولبیا وبامیه,زولبیا وبامیه ,اموزش زولبیا وبامیه,اموزش کردن,وبامیه اموزش درست,درست وبامیه کردن,زولبیا اموزش درست,کردن اموزش,اموزش درست کردن زولبیا وبامیه
دانلود فایل ها
توجه: ممکن است تمام لینک های دانلود به دستور مقام قضایی حذف شده باشد...
بدون دیدگاه